Nederlands    English    Deutsch
 • Lampair geurbrander

  Lampair Geurbrander

  Mozaiek

 • Lampair Geurbrander

  Crackle

 • Lampair Geuren

  Navulling

 • Lampair Geurbrander

 • Lampair Geurbrander

  Mozaiek

Lampair Geurbranders

"Om snel vervelende geurtjes om te zetten in een lekkere geur"

Geurbranders, ook wel Katalytische branders genoemd, maskeren niet maar elimineren de vervelende geur en vervangen die met een aangename geur. 

Heeft u bijvoorbeeld een feestje gehad, lekker gegeten (gourmet bijvoorbeeld), is er binnen gerookt of de openhaard aangehad. Dan is later de geur in de ruimte niet meer zo aangenaam. Door de geurbrander 3 minuten te laten branden (vlam), hem daarna uit te blazen en voorzien van de sierdop doet hij zijn werk. Na maximaal 20 minuten sluit u hem volledig af met de afsluitdop en is de geur in uw ruimte verandert in een aangename geur.gebruiksaanwijzing Lampair geurbrander

Het is dus niet de bedoeling hem de hele tijd te laten branden! Het is geen kaars of olielamp voor de sfeer. Lampair geurbranders zijn bedoeld om vervelende geuren uit de ruimte te halen en te vervangen door een lichte aangename geur.

Lampair geurbranders zijn er in verschillende modellen en kleuren, zodat er altijd wel een in uw huiskamer past. Verder is er een ruime keuze in geuren.