Nederlands    English    Deutsch

Disclaimer

ETCV doet er alles aan om de informatie die zij aanbiedt op deze site zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn, maar geeft geen garanties ten aanzien van de juistheid van de verstrekte informatie. Bezoekers en/of gebruikers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de op de site aangeboden informatie. Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen. De getoonde afbeeldingen zijn louter ter illustratie. Het gebruik van onze producten is voor eigen rekening en er kan geen enkele aanspraak gemaakt worden voor verkeerd gebruik van de door ons aangeboden producten.

Door ETCV per e-mail verzonden informatie is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is niet toegestaan. ETCV staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van de verzonden e-mails of voor tijdige ontvangst ervan. Aan de u toegezonden informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Uw privacy

ETCV respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. ETCV zal uw aangeleverde gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend ter beschikking stellen aan derden als deze zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Waarom hebben wij uw gegevens nodig?

Als u een bestelling plaatst, hebben wij uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Om het winkelen bij ons zo aangenaam mogelijk te maken, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en u artikelen aanbevelen die u mogelijk interessant vindt. Uw gegevens slaan we ook op zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

ETCV zal uw persoonlijke gegevens uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Wij leveren professionele hoogwaardige  producten en verpakkingsmaterialen

Mede door de uitzonderlijke producteigenschappen en het veelzijdige gebruiksgemak weet de professionele markt in razendsnel tempo de weg naar ETCV  producten te vinden, welke uiterst succesvol worden toegepast in bouw, industrie, marine en automotive.

Heeft u eventueel nog vragen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Het juiste product voor uw toepassing, raadpleeg de helpdesk van ETCV .

Voor Superieure accessoires voor professioneel gebruik en uiteenlopende toepassingen bent u bij ETCV aan het juiste adres .

 

Assortiment

Het assortiment bij ETCV bestaat uit alle producten die u kunt vinden op www.etcv.nl