Nederlands    English    Deutsch
 • Millefiori Zona geurstokjes

  Millefiori Zona

  Geurstokjes

 • Millefiori Zona

  Collectie

 • Millefiori Car Diffusers

  Autogeuren

 • Millefiori geurstokjes

  Zona collectie

 • Millefiori Zona

  geurstokjes

Millefiori Geurstokjes en Autoverfrissers

"Geurstokjes van echt parfum"

De Zona collectie van Millefiori werkt met echte parfum en verschilt daarin van andere geurstokjes. Door het gebruik van echte parfum gaan ze langer mee en blijven ze de oorspronkelijke geur behouden tot de laatste druppel.

Het strakke en moderne design van de Zona collectie zorgt ervoor dat ze mooi zijn om in de huiskamer of representatieve kantoorruimte neer te zetten.

Geurstokjes zijn geschikt voor iedere ruimte in uw huis of kantoor en de oppervlakte bepaald welk formaat u nodig heeft. 

 

Uit onderzoek is gebleken dat geur in een showroom of winkel een belangrijk onderdeel is dat de klant een positieve beleving geeft van uw zaak. Hierdoor blijven klanten langer in een zaak, waardoor de kans op aanschaf toeneemt en komen vaker terug.

Professionele geurmachines zijn groot en duur, daarom is het gebruik van geurstokjes in uw winkel of showroom een verstandige keus.

 

Ook uw auto kunt u voorzien van een prettige geur met de Car diffuser of wel Auto verfrisser. Makkelijke kleine apparaatjes die je gewoon in je rooster van de auto steekt. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en verschillende geuren. Helaas zijn de car diffusers op dit moment uitverkocht!